Hvem er vi?

Da vi har jordens bedste kunder, fra alle samfundslag er vores hverdag alsidig og stemningen uformel.
Vi er vilde med at være her, og vores sammenhold styrkes via de mange ture vi tager for at forny os. Kurser i både ud- og indland omhandler både nutidens mode, nye klippetekniker, produkt undervisning og ikke mindst analyse af mennesker, typer og hvordan man kan rådgive den enkelte type bedst muligt.
Alle bydes velkommen, og vi gør alt for, at dit besøg skal være en god oplevelse. Vi vil gerne se dig igen.

En lille udtagelse fra en sød familie:


Familien Steffensen-Kejling:

"Vi er en hel familie, der bliver klippet, fønet og farvet hos Frisør Vi Kan. Og vi har gjort det siden salonen slog dørene op tilbage i 1989 - først far, siden mor og med tiden vores børn.
Os gamle, nyder Søs’ selskab og de unge voksne griner med Mille. Der er en dejlig uformel stemning i salonen, hvor der er plads til at dele både store og små ting, plads til grin og tårer, plads til snak og stilhed. Ja, der er noget for alle og du bestemmer selv, hvor lidt eller meget du vil være med.
Det har altid været en fornøjelse at være kunde hos Vi Kan og det mærkes, at der eksisterer et fantastisk arbejds- og læringsmiljø. Der er altid en god stemning og alle kunder bydes velkommen med et smil og en imødekommende hilsen. Rigtig mange kunder er kommet i salonen igennem mange år og det giver noget helt unikt."

Hvordan vi beskriver hinanden:

Søs:

"Mille kom til forretningen som elev i foråret 2007. Ja det er længe, men så har jeg også selv udlært hende og hun er nu på vej til at overtage. Men det vigtigste er, at vi i alle årene har hygget os sammen med vores kunder.
Mille er en dejlig frisør, som altid har en rap bemærkning på læberne og et stort smil. Hun er videbegærlig og er derfor altid afsted på kursus, for at lære noget nyt.
Hendes speciale er nok hendes tilgang til farver og striber. Hun spænder vidt, fra en bundfarv til de meget mere specielle og sværer farver.
Mille kan altid finde på en god løsning til dit hår, så du går glad herfra, og så har hun en engels tålmodighed, også med små børn."

Mille:

"Søs blev udlært inde på Strøget i året 1982. Derefter havde hun sin gang i Ballerup, Valby og Advedøre,og tilbage til Valby i 1989.
I den tid hun har haft salonen har der været flere elever, jeg var en af dem. Salonen er hendes anden øjesten og det har medført at hun altid har gået meget op i den interne dynamik, derfor er det vigtigt for hende at det er et hyggeligt sted at komme, både for ansatte såvel som kunder.
Søs er rigtig god til at lytte til den enkelte kundes behov, og med hendes mange års erfaring, kan hun oftes finde den perfekte frisyre som passer til kundes ansigts form, blot ved at kigge.
Søs’s motto er “alt kan lade sig gøre" "